Често задавани въпроси:

Включени ли са в цената услугата на оператор и горивото?

– Да, в цената са включени разходите за гориво и услугата на професионален шофьор-оператор.

Заплаща ли се допълнително за транспорт?

– В рамките на град Варна транспортът е безплатен. Цената на транспортиране на автовишка извън рамките на града зависи от местоназначението и естеството на работата. Обадете ни се за да Ви изготвим индивидуална оферта!

До кой етаж стига автовишката?

Разполагаме с автовишки с обхват до 21 и 23 метра, нашите вишки могат да достигнат 7 етаж на сграда. Разбира се, това в голяма степен зависи от локацията и особеностите на терена.

Може ли да се върти коша?

– Да.

Какво е работното време в събота и неделя?

– Ние сме гъвкави за нашите клиенти, за това можете да се свържете с нас по всяко време и да ползвате услугите ни с вишка и след стандартно работно време.

Заплащат ли се огледите?

– Не. Огледите в рамките на гр. Варна са напълно безплатни. Можете също така да ни изпратите снимки по пощата  mail@avtovishkapodnaem.bg, Viber 0887 726 703 или Facebook.

За какви дейности може да се използва автовишка?

- Можете да разчитате на нас за всякакъв вид дейности, свързани с трудностъпни, високи места.

Често нашите клиенти имат нужда от автовишка под наем за строежи, ремонти, инсталиране на климатици, рязане на дървета, почистване на труднодостъпни места, ремонт и монтаж на осветителни тела и дори премахване на опасни висулки през зимата.

Какво да правя ако ми трябва автовишка под наем спешно?

Обадете се на 0887 726 703 без да губите и минута! В повечето случаи, успяваме да реагираме на клиентските запитвани в рамките деня.