Дробилка под наем

drobilka pod naem varnaТърсите начин да изчистите клони или дървета възможно най-лесно и бързо? Има как – с мобилна дробилка под наем ще успеете да свършите всичко за отрицателно време. Съвсем възможно е да се окажете в ситуация, в която Ви се налага да отстраните голям обем от клони разнородна дървесина, а това е задача за дробилка. Ние ще ви снабдим с такава при най-изгодни условия и цена и в желаното от Вас време.

Супер дробилка под наем за рязане на клони и дървесина

Дробилката под наем може да бъде полезен, практичен и много удобен начин да се справите с раздробяването на клони, които имат дебелина до 14см. Тя мели клони със завидната мощност от 30к.с. и е оригинално френско производство с американски производствен мотор. Такова сътрудничество дава чудесен краен резултат – дробилка под наем с отлична функционалност и оптимална мощност. Предпочитана от наши клиенти за почистване на пасища, сечища, големи площи с дървесна маса, градини, гори и поляни, с дробилка могат да се почистят дървета и клони с диаметър до 140mm, полученият дървесен чипс може да се използва по различни начини – за производство на пелети и брикети, в градинарството, за основно гориво на котли, за застилане на детска площадка и още много. Приложенията на мобилната дробилка под наем не се ограничават до тук – нашият екип ще Ви посъветва как точно да я използвате за нуждите си, а цената е по договаряне и в зависимост от индивидуално запитване. Предназначена за унищожаване на клони, кори и дървесни отпадъци, с дробилната машина ще раздробите всички споменати материали без проблем. Проверена за всички технически параметри и напълно изрядна технически, всяка дробилка под наем е надежден партньор в мисията по отстраняване на излишните клони и дървесина.

Как се използва дробилката?

Ние ще Ви обясним принципа на работа, както и особеностите, за които да съблюдавате при използване на дробилкаta под наем за Варна и района. Както във всяка работа, и в оперирането с дробилка под наем има тънкости, познати само на посветените. Можете да се свържете с нас по телефона или да ни изпратите имейл през контактната ни страница. Ние ще Ви дадем подробна информация за това как точно се наема дробилката и как тя ще стигне до Вас. Насреща сме за Вашите въпроси и се стараем да бъдем максимално полезни. Ако Ви е необходима дробилка под наем в действие, обадете ни се или ни пишете чрез Viber. Отговаряме максимално бързо на клиентски запитвания. Вашата дробилка под наем Ви очаква!